Logo lissernieuws.nl
<p>Bij de prikbus kun je zonder afspraak terecht voor je eerste of twee vaccinatie met het Pfizer-vaccin.</p>

Bij de prikbus kun je zonder afspraak terecht voor je eerste of twee vaccinatie met het Pfizer-vaccin.

(Foto: MV)
COVID-19

Nieuwe prikbuslocatie in Sassenheim

De GGD opent drie nieuwe prikbuslocaties in de regio. Bij de prikbus kun je zonder afspraak langskomen voor je eerste of tweede vaccinatie met het Pfizer-vaccin. 

De nieuwe plekken zijn: Sassenheim (Hoofdstraat 248, vanaf 21 september elke dinsdag van 14.00-17.00), Rijnsburg (Hoftuinplein 1, vanaf 25 september elke zaterdag van 14.00-17.00) en Moordrecht (Sportlaan, vanaf 22 september elke woensdag van 14.00-18.00).

Er zijn ook plekken waar de prikbus voortaan niet meer staat. Dit omdat er op die locaties nog maar weinig mensen langskomen bij de bus. De GGD-prikbus staat op 15 september voor de laatste keer in Lekkerkerk. Op 21 september staat de bus voor het laatst in Katwijk.

Sinds de start begin augustus, zijn er meer dan 200 prikken gezet in Lekkerkerk en 950 in Katwijk. Veel mensen waren blij waren met deze mogelijkheid om in de buurt zonder afspraak langs te komen. Er blijven prikbussen in de omgeving. In de Krimpenerwaard staat de prikbus nog in Schoonhoven. In de Bollenstreek staat de bus in Lisse, Hillegom, Voorhout, Warmond en vanaf 25 september in Rijnsburg. 

Kijk voor alle actuele informatie op https://prikkenzonderafspraak.nl/.

Meer berichten