Sopraan Francis van Broekhuizen wordt door pianist Gregor Bak begeleid bij haar concert in Villa Flora te Hillegom op dinsdag 9 november.
Sopraan Francis van Broekhuizen wordt door pianist Gregor Bak begeleid bij haar concert in Villa Flora te Hillegom op dinsdag 9 november. Foto: pr

Concert van Francis van Broekhuizen in Villa Flora Hillegom

Activiteiten

De Vereniging van Senioren (VVS) Hillegom heeft sopraan Francis van Broekhuizen gestrikt voor een optreden op dinsdag 9 november in de grote zaal van Villa Flora. Aanvang 20.00 uur (deur open vanaf 19.30 uur). Toegang kost 15 euro en is inclusief koffie en een drankje na afloop. Let op: bij de entree moet een QR-code en legitimatie getoond worden.

Het doel is alle jonge Hillegomse senioren te interesseren voor de vereniging. Dit concert is het startschot voor nieuwe activiteiten van de VVS in het voorjaar van 2022, zoals stadswandelingen met een gids, eventueel gecombineerd met een museumbezoek, gezamenlijke culturele uitjes, themabijeenkomsten en theatervoorstellingen. Daarnaast staat de VVS - samen met het Seniorenpodium Hillegom - voor belangenbehartiging van senioren (60-plussers) op lokaal, regionaal en landelijk niveau. Degenen die besluiten om op de avond van het concert lid te worden ontvangt 15 euro korting (dus de kosten van het kaartje) op de contributie voor 2022, die normaal 27 euro per persoon per jaar bedraagt.

Uit de krant