Afbeelding
Foto: pr

Korte cursussen en workshops bij Volksuniversiteit Lisse

Activiteiten

De Volksuniversiteit Lisse is zeer verheugd dat de cursussen weer gewoon door kunnen gaan na de onzekere coronaperiode. Vanaf maart 2022 gaan diverse interessante korte cursussen en workshops van start.

In het kader van Persoonlijke ontwikkeling start op 4 april de nieuwe cursus Digitale bewustwording. die u meer bewust maakt van uw digitale leven. Er worden handvatten aangereikt om dit voor uzelf inzichtelijk te maken.
In de cursus Mindfulness, start 9 maart, ontwikkelt u meer inzicht in de manier waarop we met onszelf omgaan.
Op woensdag 23 maart is er de workshop Wilsonbekwaamheid en levenstestament. Al uw vragen worden dan beantwoord door notaris mevr. Mr. Anne Heijnen.
In de cursus Kleuranalyse en stijl, start 8 maart, krijgt u inzicht in kleuren en stijl en hoe deze toe te passen bij het kiezen van uw kleding.
Bent u sinds de persconferenties ook zo geïnteresseerd geraakt in de Nederlandse gebarentaal? Volg dan de korte cursus Kennismaken met gebarentaal op 14 maart.
En op 10 maart start de korte cursus Italiaans op vakantie, leuk als je naar Italië reist deze zomer.
Op 22 maart staat er weer een Groenworkshop op het programma, waar je een voorjaarsstuk gaat maken.
In een workshop op 7 april gaat u Zomerwijnen proeven. Of ga Botanisch tekenen, een tekencursus op twee zaterdagen, 2 en 9 april, met het thema lente.
Wilt u zelf uw drukwerk of posters leren maken op de computer, dan is de korte cursus Grafisch vormgeven met SCRIBUS geschikt. Start: 10 maart.
Is uw interesse gewekt, kijk dan voor meer info en inschrijven op www.volksuniversiteit-lisse.nl of loop binnen op de Vuursteeglaan 9. Tussen 10 en 12 uur is er altijd een van onze medewerkers aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Uit de krant