Met De Paraplu naar de film Downton Abbey in Floralis.
Met De Paraplu naar de film Downton Abbey in Floralis. Foto: pr

Met De Paraplu naar de film Downton Abbey: A New Era

Activiteiten Senioren

Stichting De Paraplu heeft de komende zomermaanden weer een groot aantal activiteiten voor senioren uit Lisse. Gestart wordt met het bijwonen van de film ‘Downton Abbey: Een nieuw tijdperk’. 

In dit vervolg op de eerste speelfilm, waarin de rondreizende Britse koning George V en zijn gevolg werden ontvangen, maakt de familie Crawley zich klaar voor een vakantie naar Frankrijk. Die vakantie verloopt zoals gewoonlijk bij de familie niet zonder een hoop drama.
De voorstelling is op donderdag 2 juni om 15.00 uur in Cinema Floralis, Floralisplein 69. U wordt verwelkomd vanaf 14.30 uur met een gratis kopje koffie of thee. De entree is € 2,-- per persoon. Aanmelden vooraf is wel noodzakelijk. Dit kan t/m woensdag 1 juni bij Marga Smakman op werkdagen van 17.00-18.00 uur via 06-15870381 of via e-mail: margasmakman@gmail.com.
Voor meer informatie over het Zomerprogramma 2022 zie: www.deparaplu-lisse.nl. Boekjes zijn gratis verkrijgbaar in De Beukenhof, Eikenlaan 2 en in ’t Poelhuys, Vivaldistraat 4, beide te Lisse.

Uit de krant