Logo lissernieuws.nl
Poweryoga is een van de nieuwe onderdelen die de Volksuniversiteit Lisse voor volwassenen op het programma heeft staan.
Poweryoga is een van de nieuwe onderdelen die de Volksuniversiteit Lisse voor volwassenen op het programma heeft staan.

Volksuniversiteit Lisse klaar voor nieuw seizoen

De Volksuniversiteit Lisse (VL) biedt voor het seizoen 2022-2023 opnieuw een veelzijdig programma met cursussen, workshops en lezingen.

Een belangrijk onderdeel vormen de taalcursussen op diverse niveaus, evenals het brede aanbod van creatieve cursussen en workshops. Op het gebied van bewegen en ontspannen is er van maandag tot en met zaterdag veel te doen.
Tot de nieuw geïntroduceerde cursussen behoren dit jaar ook cursussen voor kinderen; zo kunnen zij aan lessen Spaans en tekenen deelnemen. Schrijf uw kind snel in, want vol is vol. Voor de volwassen staan komend seizoen Oekraïens, poweryoga, 3D-printen, basisgebruik smartphone en tablet, kennis omtrent gedistilleerde dranken en verschillende kalligrafieworkshops nieuw op het programma. Onze nieuwe Engelse docent breidt het aanbod uit met Business English en een leeskring Engelse literatuur.
Nu al zijn er honderden aanmeldingen voor het nieuwe seizoen binnengekomen. Binnenkort verschijnt ook de nieuwe cursusbrochure die vanaf 23 augustus verkrijgbaar zal zijn bij onder meer de lokale bibliotheken en bij de balie van de Volksuniversiteit, Vuursteeglaan 9.
Op dit moment is de VL voor informatie bereikbaar via de e-mail: info@volksuniversiteit-lisse.nl. Actuele informatie over cursussen, lezingen, cursustijden en kosten zijn te vinden op de website, waar men zich ook kan inschrijven: volksuniversiteit-lisse.nl.

Meer berichten