Afbeelding

UNIEK PASSIE & PAASCONCERT IN LEIDEN

Algemeen

Christelijk Mannenkoor Eben-Haëzer

Herv. Geref. Katwijks Mannenkoor Eben-Haëzer geeft op donderdag 28 maart ’24 een uniek Passie & Paasconcert in de Marekerk te Leiden samen met Young Ladies Choir Hadassah.

Op donderdag 28 maart 2024 kunt u naar deze twee koren komen luisteren in de prachtige Marekerk te Leiden. Het mannenkoor onder leiding van Hugo van der Meij brengt samen met het Young Ladies Choir onder leiding van Ria van den Noort een uniek programma ten gehore. In het programma zit een prachtige lijn, van de hof van Gethsemané via het kruis naar de opstanding! Ds. A.J.T. Ruis uit Katwijk hoopt deze avond de verbindende teksten te spreken om zo die lijn compleet te maken.

 In het programma zijn bekende passie- en paasliederen opgenomen, maar ook nieuwe werken worden ten gehore gebracht. De koren worden begeleid door Hendrik van Veen op het orgel en Laurence Fierens aan de piano. Naast de koorbegeleiding zullen zij ook de samenzang en instrumentale intermezzo’s voor hun rekening nemen. 

De koorleden, dirigenten, predikant en muzikanten zien erg uit naar deze avond op een voor hun bijzondere locatie. De Marekerk is beroemd door zijn prachtige akoestiek. Komt u het meemaken? 

Bijzonderheden:

Locatie: Marekerk, Lange Mare 48, Leiden

Datum: Donderdag 28 maart 2024

Aanvang: 20:00 uur, kerk open: 19:30 uur

Toegang: 10 euro, kinderen onder de 12 jaar 5 euro. Kaarten zijn te koop via www.koopjekaartje.nl en bij Chr. Boekhandel ‘Het Baken’ in Katwijk aan Zee.

Uit de krant