Zaterdag nemen de kinderen een voorschot op het bloemencorso.
Zaterdag nemen de kinderen een voorschot op het bloemencorso. Foto: Fred Bakker

Volgende week zaterdag rijdt het Kindercorso

Algemeen

Het kleurige Kindercorso Lisse rijdt op zaterdag 13 april door het Dorpshart. Kinderen rijden met een versierd vervoermiddel, zoals een fiets, step, zeepkist, skelter of speelgoedtrekker mee in de kleurrijke optocht die muzikaal wordt begeleid door De Pretnoten uit Lisse. Een jury zal de voertuigen beoordelen en een aantal winnaars uitkiezen.

De kinderen starten om 14.00 uur (Om 13.30 uur verzamelen en presenteren bij de jury) bij op het parkeerterrein aan de Bondstraat en rijden vervolgens een route door het Dorpshart. De route loopt via de Heereweg, Vierkant en Kanaalstraat naar de Kapelstraat. Daar staat voor de deelnemende kinderen een leuke verrassing klaar en worden de prijzen uitgereikt. 

Ook dit jaar zijn er weer een aantal mooie prijzen beschikbaar gesteld door de ondernemers in Dorpshart Lisse. Deelnemers maken o.a. kans op: 2 pyjama’s van Feetje (1x voor jongen en 1x voor meisje) beschikbaar gesteld door Liss’Kids; een gevulde rugzak van de Pannekoe Lisse met o.a. een broodtrommel, beker etc.; een cadeaubon van Lievelingetjes Kinderwarenhuis; een cadeaubon van De Kadohoek.

Het kindercorso Lisse wordt mede mogelijk gemaakt door: Stichting Lisse Marketing, Ondernemersfonds Lisse, cluster Agrarisch, Dorpshart Lisse, Bloemencorso Bollenstreek, Stichting Bloemenmozaïek Lisse, Dirk, Hoogvliet, Liss’Kids, Pannekoe Lisse en Lievelingetjes Kinderwarenhuis.

Uit de krant