Afbeelding
Foto:

Intratuin Lisse pakt uit met Hollands bloemenmozaïek

Algemeen

Zowel de velden op de achterweg en de velden langs de N208 staan volledig in bloei en daarmee is de locatie van Intratuin Lisse volledig ingepakt in bloeiende bollen. De geur van hyacinten komt je tegemoet zodra je de rotonde van Sassenheim oversteekt en kunnen daarom niet ontbreken in dit spectaculaire mozaïek van Intratuin Lisse.

De dames van het Bloem Atelier, Miranda Onos en Constance Duineveld zijn, na het winnen van de derde prijs afgelopen jaar vast beraden om dit jaar weer een podiumplaats te bemachtigen. “Direct na het lezen van het jury commentaar vorig jaar zijn wij gaan schetsen aan dit ontwerp: het belooft spectaculair te worden!”- aldus Onos. Wat het zo bijzonder maakt? “Ja, lacht Duineveld: om daar achter te komen nodigen we jullie uit om op zaterdag 13 of zondag 14 april bij ons een kijkje te komen nemen!”

BloemenMozaïek Lisse is een jaarlijks terugkerend evenement in het hart van de Bollenstreek. Elk voorjaar wordt het dorp omgetoverd in een zee van lentebloemen. Tientallen kunstwerken worden gestoken met bloemen en zijn gratis te bewonderen.

Uit de krant