Lisser Art Museum extra open in voorjaarsvakantie | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: Bibi Veth

Lisser Art Museum extra open in voorjaarsvakantie

  Cultuur

Het is bijna voorjaarsvakantie. Tijd om je zinnen te verzetten, lekker te lummelen en nieuwe ideeën op te doen. Misschien ga je zelfs wel op reis. Blijf je thuis? Net zo leuk hoor, want het LAM gaat extra open op donderdag 20 en 27 februari.

Zo kun je bij het LAM skiën op vanille-ijs, kunst proeven (ja echt) of op ontdekkingstocht door het museum gaan. Wat je ook kiest; er staan bevlogen medewerkers klaar om vragen te beantwoorden. Een kijkuitdaging op maat? Ze draaien er hun hand niet voor om. Alleen maar leuk.

Nieuw kunstwerk
Op donderdag 20 februari vindt tevens de onthulling plaats van een nieuw werk in het museum. Het is groot, rood, gemaakt van onverwacht materiaal en bedriegt je ogen. Ok, nog een hint: het past perfect bij het LAM. Vanaf 13.30 uur installeert en presenteert de kunstenaar zijn werk in het LAM. Het LAM is op de woensdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdag en zondag ook geopend.
Na afloop van het museumbezoek kun je heerlijk uitrennen in het groen van Landgoed Keukenhof. Hartstikke gezond en het maakt je gelukkig en slim. Net achter Kasteel Keukenhof, op steenworp afstand van het museum, vind je ook een kinderboerderij.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>