Logo lissernieuws.nl
Ruim baan voor singer-songwriters in Dorpshart Lisse.
Ruim baan voor singer-songwriters in Dorpshart Lisse. (Foto: Pixabay)

Jonge singer-songwriters zingen in Dorpshart Lisse

  Cultuur

Deze zomer krijgen meerdere jonge singer-songwriters de kans om zich te presenteren in Dorpshart Lisse. Zij laten eigen gemaakte liedjes en covers horen. 

Op diverse zaterdagen kun je deze zomer in het centrum van Lisse genieten van jonge, getalenteerde singer-songrwiters. De meesten deden ook mee aan de Nobel Awards of behaalde zelfs de finale! Op 23 juli liet Teddy Macrander zich horen en op 30 juli kun je muzikaal genieten van Koert Witteman.
Met haar heldere stem en indie-folksongs is Teddy Macrander een opvallende naam in het Haagse. Zij stond in de finale van Art Rocks in Paradiso, speelde op het Life I Live festival en behaalde de derde plek tijdens de finale van de Nobel Awards in Gebr. De Nobel. Ze vindt het moeilijk om haar gevoel in woorden uit te drukken. In de muziek lukt dat veel beter. Ze schrijft haar nummers zelf en wordt geïnspireerd door o.a. Astrid S., First Aid Kit, Alec Benjamin, John Mayer, Ilse de Lange, Tori Kelly & Gabrielle Aplin.

30 juli
Koert Witteman is een jonge singer-songwriter en zijn optredens zijn relaxed, ontspannen en ongedwongen. Koert speelde zich al in de kijker bij The Voice of Holland, en was ook te beluisteren op radiostations zoals 3FM & SlamFM. Koert Witteman is zanger/gitarist die door zijn akoestische covers een lekkere ontspannen sfeer neerzet. In zijn muziekrepertoire vindt je nummers van artiesten zoals Kensington, Calvin Harris en Armin van Buuren. Top 40-nummers die onverwacht gecoverd worden op de gitaar en daardoor een aangename verrassing zijn voor het luisterend publiek.

Meer berichten