Logo lissernieuws.nl
Maak kennis met het Rijnlands Lyceum Sassenheim.
Maak kennis met het Rijnlands Lyceum Sassenheim. (Foto: pr)

Online informatieavonden en open dag Rijnlands Lyceum Sassenheim

  Onderwijs

De online informatieavonden van het Rijnlands Lyceum Sassenheim starten op 18 en 25 januari om 19.30 uur. Ouders, maar zeker ook de leerlingen, zijn daar van harte welkom. 

Aanmelden voor deze avonden kan via deze groep 8-pagina van onze website. Hier komen ook de links voor die avonden te staan. Inloggen is op de avonden vanaf 19.15 uur mogelijk.

Programma 18 januari
Algemene kennismaking en informatie over Leerlijnen Sport en Expressie. Op deze dinsdagavond geven we algemene schoolinformatie, informatie over de brugklas en vertellen we wat onze Leerlijnen Sport en Expressie inhouden. Ook is er volop mogelijkheid om via de chat vragen te stellen.

Programma 25 januari
Informatieavond tweetalig onderwijs (tto). Dinsdagavond 25 januari leggen we uit wat tweetalig onderwijs bij ons inhoudt. Bijvoorbeeld dat tto op zowel havo- als vwo-niveau te volgen is, dat tto brede keuzemogelijkheden geeft bij een vervolgopleiding en dat het internationaliseringsprogramma tto speciale excursies en projecten omvat.

Open dag 5 februari
De Open Dag is op zaterdag 5 februari, van 10.00 tot 13.00 uur. Komende tijd besluiten we welke vorm de open dag krijgt. Op de groep 8-pagina van onze website volgt informatie daarover.

Meer berichten