Wethouder van der Laan bezoekt scholen in Lisse | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Wethouder Jeanet van der Laan was zelf jarenlang actief in het onderwijs. Ze was onder meer docent en teamleider op het Fioretti College in Lisse.
Wethouder Jeanet van der Laan was zelf jarenlang actief in het onderwijs. Ze was onder meer docent en teamleider op het Fioretti College in Lisse. (Foto: Sven van der Vlugt)
onderwijs

Wethouder van der Laan bezoekt scholen in Lisse

  Politiek

SCHOLEN • Wethouder Jeanet van der Laan heeft vandaag basisscholen de Klarinet en de Lisbloem bezocht. Als wethouder onderwijs bezoekt zij de komende maanden alle scholen in Lisse. Van der Laan wil met de scholen het gesprek aangaan over diverse onderwerpen. Zo wil zij doorpraten over digitale middelen, werkdruk en passend onderwijs.

Van der Laan is jarenlang zelf in het onderwijs werkzaam geweest. Op het Fioretti College was zij docent en teamleider. "Wij vinden het belangrijk dat iedere leerling een plek krijg op een school die past bij zijn of haar kwaliteiten en mogelijkheden", vertelt de wethouder. "Wij willen dat iedereen mee kan doen. En dat ieder kind de kans heeft om het beste uit zichzelf te halen. In de meeste gevallen kan dit op een gewone school, maar soms is speciaal onderwijs nodig. Ik zie ernaar uit om over al deze onderwerpen met de scholen in gesprek te gaan."

Onderwijsplannen
Met de gesprekken wil Van der Laan meer inzicht krijgen in welke zaken goed gaan en waar misschien meer aandacht nodig is. Zij neemt deze zaken mee in de plannen voor onderwijs van de gemeente Lisse.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>