Munten- en bankbiljettenveiling in 't Poelhuys | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Welke schatten heeft iemand nog thuis liggen? Een bijzondere euromunt uit Vaticaanstad bijvoorbeeld. Dat soort munten kom je tegen op een muntenbeurs.
Welke schatten heeft iemand nog thuis liggen? Een bijzondere euromunt uit Vaticaanstad bijvoorbeeld. Dat soort munten kom je tegen op een muntenbeurs. (Foto: pixabay)

Munten- en bankbiljettenveiling in 't Poelhuys

  Verenigingen

VERZAMELEN • De muntvereniging Lisse en omstreken houdt dinsdagavond 12 maart een munt- en bankbiljettenavond in t' Poelhuys, Vivaldistraat 4.

De zaal gaat om 19.00 uur open voor clubleden en belangstellenden. Dan heeft de veilingmeester al gezorgd dat er honderd kavels klaarliggen die door middel van opbod verkrijgbaar zijn. Ook kunnen bezoekers ruilen met medeverzamelaars, of iets kopen bij de munthandelaren. Om 20.30 uur begint dan de veiling. Rond 21.30 uur gaat de laatste kavel onder de hamer. In de pauze is er nog een grote verloting waarbij deelnemers waardebonnen kunnen winnen die ze voor munten of bankbiljetten bij de handel in kunnen ruilen.

Leden hebben gratis toegang, voor niet-leden bedraagt de entree 5 euro. Lid worden kan ook; voor 22,50 euro is men het hele jaar lid en kan men 10 clubavonden bezoeken.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>