Lentecursus bij Roeivereniging Iris | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Je kunt wandelen en fietsen langs de bollen, maar ook roeien!
Je kunt wandelen en fietsen langs de bollen, maar ook roeien! (Foto: pr)
Sport

Lentecursus bij Roeivereniging Iris

  Verenigingen

WATER • De lentecursus van Roeivereniging Iris is een leuke en vrijblijvende manier om kennis te maken met de roeisport in Lisse. De basisbeginselen van het roeien worden bijgebracht in 8 lessen. De eerste les is op dinsdag 23 april. De lesdagen zijn: maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagavond.

Roeien is een sport voor jong en oud: het jongste Iris-lid is 8 jaar en de oudste is 75+. Bij roeien gebruik je al je spiergroepen en het is weinig blessuregevoelig. Met deze gecombineerde kracht- en duursport werk je lekker vrij op het water aan je conditie.

Bij Iris kun je bijna het hele jaar roeien, bijvoorbeeld over de Ringvaart naar de Kaag of langs de bollenvelden. Wanneer er door slecht weer niet geroeid kan worden zijn er ook binnen trainings- en instructiemogelijkheden in het prachtige nieuwe onderkomen aan de Greveling. Bij Iris kan iedereen recreatief, prestatiegericht of competitief roeien, voor de jeugd van 8-18 jaar zijn er eigen uren. Ook kunnen er toer- en marathontochten geroeid worden in binnen- en buitenland.

Enthousiast geworden? Mail naar: secretaris.rv.iris@gmail.com en schrijf je in voor de lentecursus. Wanneer je nieuwsgierig bent geworden naar roeivereniging Iris in Lisse, check dan de website: www.rv-iris.nl en kom naar de Open Dag op 20 april. Als je zin hebt kun je onder begeleiding van instructeurs in een boot stappen om het roeigevoel te ervaren. Roeivereniging Iris zit aan de Ruishornlaan 23.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>