Dames 1 Hisalis pakt 1 punt na overwicht in wedstrijd tegen Loenen: 2-2 | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Zoë Duivenvoorden en Tess van Bochove bij een strafcorner.
Zoë Duivenvoorden en Tess van Bochove bij een strafcorner. (Foto: pr)

Dames 1 Hisalis pakt 1 punt na overwicht in wedstrijd tegen Loenen: 2-2

  Verenigingen

Onder leiding van de nieuwe trainercoach Cas Dame trad het eerste dameselftal van Hisalis zondag 8 september in Loenen aan voor de eerste wedstrijd in de hockeycompetitie.

Door Laura Vos

Hisalis startte gedreven en zette vol druk op de tegenstander. Loenen leek geen antwoord hierop te hebben, waardoor de bezoekers veel kansen kregen die vooralsnog niet verzilverd werden. Uiteindelijk wist Loenen toch een paar keer uit te breken en er kwam een gevaarlijke voorzet van de linkerachterlijn richting tweede paal. Maar Hisalis-keeper Laura Vos wist de hoge bal met een snoekduik uit haar doel te tikken.
Hierna kreeg Hisalis aan de andere kant van het veld meerdere strafcorners mee, waarbij de eerste door Tess van Bochove hard in de rechterhoek geslagen werd: 0-1. Niet veel later was het weer raak, opnieuw Tess van Bochove sloeg de bal zo hard in, dat de deze via de legguards van de Loenense keeper het doel in vloog. Met deze 0-2 voorsprong voor Hisalis gingen beide ploegen de rust in.

Na rust leken de kansen te keren; nu was het Loenen dat aandrong en Hisalis raakte de controle over het spel kwijt. Keepster Laura Vos verrichtte nog meerdere reddingen, maar twee uitbraken van Loenen werden toch omgezet in doelpunten tegen. Hisalis streed tot de laatste minuut om alsnog de volle winst binnen te halen, maar moest uiteindelijk toch genoegen nemen met gelijkspel: 2-2.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>