Logo lissernieuws.nl
De opbrengst van de veiling wil Hisalis gebruiken voor de aanleg van een waterveld en 10 procent van het nettoresultaat gaat naar Support Casper.
De opbrengst van de veiling wil Hisalis gebruiken voor de aanleg van een waterveld en 10 procent van het nettoresultaat gaat naar Support Casper. (Foto: pr)

Hisalis veilingavond steunt Support Casper

  Verenigingen

Hockeyvereniging Hisalis houdt voor de tweede keer een grote veilingavond. Dit gebeurt op vrijdag 11 oktober, dit jaar in samenwerking met Veiling op je club. De bekende cabaretier Leo Alkemade zal de avond feestelijk openen, waarna in het clubhuis door veilingmeester Jaap Meiland meer dan 200 mooie items zullen worden geveild.

De opbrengst van de veiling wordt gebruikt als bijdrage voor het aanleggen van een nieuw waterveld, maar 10 procent van het nettoresultaat is ook voor Support Casper. Casper van Eijck is niet alleen de clubarts van Feyenoord, maar ook hoogleraar Chirurgie aan het Erasmus MC en een specialist op het gebied van alvleesklierkanker. Met zijn stichting doet hij innovatief onderzoek naar behandelmethodes voor deze ziekte. Een prachtig doel, dat Hisalis als maatschappelijk betrokken club graag steunt. Zij haken daarmee aan bij buurclub FC Lisse, die zich eveneens aan dit mooie doel verbonden heeft.
Geïnteresseerden zijn van harte welkom om vanaf 20.00 uur de veiling bij te wonen in het clubhuis. Het digitale veilingmagazine is te downloaden via www.hisalis.nl.

Meer berichten