Waarderingsspelden voor vrijwilligers gymvereniging Fit | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Blij en verrast waren Susan Schoone (links) en Ton Wildenburg met de waarderingsspeld en de opbrengst van de Grote Clubactie.
Blij en verrast waren Susan Schoone (links) en Ton Wildenburg met de waarderingsspeld en de opbrengst van de Grote Clubactie. (Foto: Arie in 't Veld)

Waarderingsspelden voor vrijwilligers gymvereniging Fit

  Verenigingen

Wethouder Jeanet van der Laan heeft vorige week woensdag Susan Schoone en Ton Wildenburg van gymnastiekvereniging Fit in het zonnetje gezet. Om die klus te klaren werden de oefeningen van de jongere jeugd even stilgezet, zodat zij getuige van dit moment konden zijn.

Door Arie in 't Veld

Bij die gelegenheid werd tevens de opbrengst bekendgemaakt van de Grote Clubactie, waarvoor de leden van Fit loten hebben verkocht. Die bedroeg 5261,60 euro, waarmee de verenigingskas mooi wordt aangevuld.
Van der Laan loofde al die inzet en speldde bij zowel de voorzitter Ton Wildenburg als bij de secretaris Susan Schoone de spelden op, die daardoor zeer verrast waren. Eerder nog had de voorzitter de kwaliteiten van secretaris Schoone genoemd, zonder te weten dat ook hijzelf zo'n onderscheiding zou krijgen.
Fit telt inmiddels 275 leden en volgens de voorzitter klimt dat aantal gestaag. "Wel zouden we ook graag nog wat vrijwilligers verwelkomen om ons op allerlei gebied te ondersteunen."
Daarnaast werden enkele leden in het zonnetje gezet, omdat ze enorm veel loten hadden verkocht. Zoals Naomi die er maar liefst 158 aan de man wist te brengen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>