Nieuw netwerkevent voor de regio: Business & Bites Bollenstreek | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
De organisatie, v.l.n.r. Klaas Slootweg, Wim Kruyt, Dorien Wassenaar, Robert Faas, Angela Kujach en Martijn Claassen.
De organisatie, v.l.n.r. Klaas Slootweg, Wim Kruyt, Dorien Wassenaar, Robert Faas, Angela Kujach en Martijn Claassen. (Foto: pr./Sven van der Vlugt)

Nieuw netwerkevent voor de regio: Business & Bites Bollenstreek

  Zakelijk

streek ♦ Een aantal enthousiaste ondernemers heeft het initiatief opgepakt om begin september weer een groot netwerkevent te organiseren: Business & Bites Bollenstreek. De tuinen van 't Huys Dever in Lisse zullen op dinsdag 3 september van 17.00 tot 20.00 uur het decor vormen voor dit nieuwe netwerkspektakel. Het doel van Business & Bites Bollenstreek is om ondernemers en managers uit de gehele regio bijeen te brengen.

Begin september komt na de zomervakantie het drukke ondernemersleven weer op gang. Voor de organisatie van Business & Bites Bollenstreek een uitgelezen kans om opnieuw een grote netwerkbijeenkomst te organiseren. Een avond waarop bezoekers getrakteerd zullen worden op een bijzondere combinatie van hapjes, mooie wijnen, goed bier of fris, passend entertainment en uiteraard voldoende gelegenheid om te netwerken.

Het evenement wordt georganiseerd door een zestal ondernemers die steun krijgen van verschillende horecaondernemers, sponsors en regionale businessclubs. 'Wij willen op 3 september weer een netwerkevent van formaat neerzetten. Vanuit de hele regio komt al langere tijd het geluid dat een grootschalige netwerkbijeenkomst wordt gemist. Met Business & Bites willen we hier weer invulling aan geven', licht de organisatie toe.

Inschrijving

Business & Bites Bollenstreek is toegankelijk voor ondernemers en managers. Aanmelden voor het evenement is noodzakelijk en de inschrijving wordt binnenkort via de website geopend. All-in toegangskaarten kosten 22,50 euro per stuk. Voor leden van de samenwerkende businessclubs zijn aparte afspraken gemaakt. Inmiddels zijn er ruim 200 kaarten afgenomen door verschillende sponsors voor relaties en medewerkers.

Meer informatie is te vinden op de facebookpagina van het evenement en op de website www.business-bites.nl, die vanaf 31 mei te bezoeken is. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>