Vrouw Holle wordt Pannenkoe Lisse | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pr

Vrouw Holle wordt Pannenkoe Lisse

  Zakelijk

ETEN • Pannenkoekenhuis Vrouw Holle aan de Kanaalstraat 22A wordt onderdeel van franchiseketen Pannekoe. Fred Stegeman (69) heeft 1 juli het stokje overgedragen. "Ik ga genieten van mijn pensioen."

Hij draagt de zaak over aan Mirjam van der Werff, die al enige tijd meedraait bij Pannekoe om de fijne kneepjes van het vak te onder de knie te krijgen. De nieuwe onderneemster zegt: "Ik zal dus zelf ook volop meedraaien in de keuken. Alhoewel de bediening en het de gasten naar hun zin maken werkelijk is waar mijn passie ligt."

Uiteraard staan pannenkoeken en poffertjes centraal, maar jong en oud kan er binnenkort ook terecht voor vleesgerechten als black angus biefstuk, kipsaté en hamburger. Op dit moment wordt de zaak geheel opgefrist zodat vanaf 11 juli het proefdraaien kan beginnen. De opening is op 13 juli. Mirjam zal de eerste weken gaan draaien met medewerkers uit andere vestigingen. Met in totaal drie fulltimers en vijftien oproepkrachten denkt ze de klus wel aan te kunnen. "Sollicitanten melden zich wel, maar we kunnen nog wel wat extra handjes gebruiken", zegt ze. Pannekoe is zes dagen per week van 11.00 tot 20.30 uur geopend. Alleen maandags is de zaak gesloten.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>