Bij dansschool Welkom aan de Bondstraat wordt opnieuw een Thé Dansant gehouden voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.
Bij dansschool Welkom aan de Bondstraat wordt opnieuw een Thé Dansant gehouden voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Foto: archief

Muziekmiddag voor mensen met dementie en hun mantelzorgers

Activiteiten

DEMENTIE • Wegens groot succes organiseert Werkgroep dementievriendelijk Lisse voor de tweede keer een Thé Dansant voor mensen met dementie en hun mantelzorgers uit Lisse, Hillegom en Teylingen.

Voor deze speciale gelegenheid heeft de werkgroep de Big Band Bollenstreek en Dance Masters Welkom weer bereid gevonden om op zondag 16 september een fantastisch optreden te verzorgen. De Big Band zal nummers ten gehore brengen die mooie herinneringen zullen oproepen bij een ieder. Het optreden van de Big Band wordt afgewisseld met dansdemonstraties door leerlingen van de dansschool en uiteraard mogen bezoekers zelf ook een dansje wagen! Aan de inwendige mens wordt eveneens gedacht: er is voor alle gasten een hapje en een drankje.

Muziek heeft een positieve invloed op mensen met dementie. Het leek de werkgroep dan ook een goed idee om hier iets mee te doen. Uiteraard is deze middag ook zeer de moeite waard voor mantelzorgers.

Aanmelden
Handig voor in de agenda: zondag 16 september, inloop vanaf 14.00 uur, aanvang 14.30 uur bij Dance Masters Welkom, Bondstraat 13 in Lisse. De Thé Dansant is om 16.30 uur afgelopen. Door diverse giften hoeven deelnemers voor deze middag geen entreegeld te betalen. Aanmelden kan door een mail te sturen aan werkgroep@dementie-lisse.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en met hoeveel personen men komt. Zie voor meer info: www.dementie-lisse.nl/inthemood. Via de mail kan men ook aanvullende vragen stellen. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Uit de krant