Verjaardagsfeest voor kinderboerderij Landgoed Keukenhof | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Op de kinderboerderij tref je onder meer geitjes aan.
Op de kinderboerderij tref je onder meer geitjes aan. (Foto: pixabay)

Verjaardagsfeest voor kinderboerderij Landgoed Keukenhof

  Activiteiten

LUSTRUM • De kinderboerderij op Landgoed Keukenhof bestaat woensdag 26 juni vijf jaar op die locatie. Het wordt een gezellige middag voor zowel de dieren als de jonge bezoekers van de kinderboerderij.

Bij de kinderboerderij vind je vele geitjes, varkens, shetlanders, kippen en konijntjes. Het vijfjarig bestaan van deze mooie locatie voor de dieren is reden voor een feestje. Voor de dieren staan er feestelijke taarten klaar.

Voor kinderen is er veel te beleven. Help bij het verzorgen van de dieren, kleur een kleurplaat of knuffel met de dieren uit de kinderboerderij. Er is limonade en wat lekkers. Het feestje duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Om 15.00 uur krijgen de dieren taart en kun je mooie foto's van ze maken. De toegang is gratis.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>