Afbeelding

Uitverkocht Avondje Uit weer groots succes

Verenigingen

Lisse - De 32e editie van Avondje Uit in Lisse werd afgelopen zaterdag gehouden. Voor het derde jaar op rij was het muziekfeest van carnavalsvereniging De Gaapstokken voor aanvang volledig uitverkocht.

Ook dit jaar wisten zo'n 1.100 feestgangers de weg naar de Ter Speckehal te vinden waar men getrakteerd werd op optredens van O'G3NE, Pascal Redeker, de coverband SLAMM en DJ Boriz O. De Gaapstokken mogen terugkijken op een geslaagd weekend. Op vrijdagavond 27 januari begonnen de festiviteiten met het traditionele Prinsenbal, een groot carnavalsfeest waar ook dit jaar carnavalsverenigingen uit het gehele land voor naar Lisse kwamen. Op zaterdagmiddag was het tevens een drukke bedoeling in de Ter Speckehal met de jeugdmiddag KidZfestijn die door honderden kinderen met ouders werd bezocht. Als traditionele afsluiter van het weekend stond Avondje Uit in Lisse op de agenda.

Het feestweekend in januari is voor De Gaapstokken een jaarlijks 'opwarmertje' voor het echte carnaval dat dit jaar van vrijdag 24 t/m dinsdag 28 februari wordt gevierd. De eerstvolgende activiteit voor De Gaapstokken staat op zaterdag 18 februari op de agenda. In de Engelenbewaarderskerk wordt een carnavalsmis georganiseerd met aansluitend een themafeest bij Restaurant De Engel. Meer informatie is te vinden op www.gaapstokken.nl.

Uit de krant