Op de afsluitende dag van de feestweek staat DJ Bert bij De Zaak te draaien.
Op de afsluitende dag van de feestweek staat DJ Bert bij De Zaak te draaien. Foto: pr

Feestweekactiviteiten bij De Gewoonste Zaak

Activiteiten

MUZIEK • De voorbereidingen voor de activiteiten in de feestweek zijn bij De Gewoonste Zaak in volle gang.

Wat staat er zoal op het programma?

Vrijdag 21-09: The Party met DJ X Zilver en DJ Jean. DJ X Zilver is een begrip in de regio. Bij alle grote evenementen en feesten is hij van de partij. Het is de dj die iedereen een eigen moment geeft. The Party wordt spetterend afgesloten door niemand minder dan DJ Jean. Muziek die we allemaal kennen, op een aansprekende wijze gemixt. Misschien neemt-ie ook zijn MC mee… "What do you say to the DJ?" Aanvang 22.00 uur.

Zaterdag 22-09: DJ_Night met Mikey H en DJ Lantilla. Om iedereen alvast in de stemming te brengen is DJ Lantilla al vroeg aanwezig. Later die avond gaat het publiek helemaal los met dj Mikey H. Hij heeft brede ervaring, onder andere als resident-dj in Amsterdam en andere grote steden. Aanvang 22.00 uur.

Zondag 23-09 Sunday Live met De Band en DJ Ladymix. Een heerlijke zondag gratis livemuziek met een geweldige act: De Band. De band bestaat uit dezelfde bevriende muzikanten die ook live spelen tijdens De Grote Muziekquiz Van Lisse op 24-09. DJ LadyMix is de dj bij uitstek om deze band af te wisselen. Open: 15.00 uur. Aanvang 16.00 uur.

Maandag 24-09: De Grote Muziekquiz van Lisse. Een niet te missen evenement vol bijzondere elementen. Met duopresentatie door bekende streekgenoten David Dam en Okke Punt. Clips, beeld- en geluidsfragmenten, muziek die live wordt gespeeld en bijzondere vragen. Wie worden de winnaars van 2018 en … welk team mag zich het sfeerteam van De Grote Muziekquiz van Lisse noemen? Genieten voor deelnemers en publiek! Inschrijving per team van maximaal 5 deelnemers onder vermelding van de teamnaam. Schrijf je snel in om teleurstelling te voorkomen. Deelname ter plaatse te voldoen: 17,50 per team, leden Harddraverij Vereniging: 15,- per team. Kom op tijd! Vanwege het volle programma start de quiz om 20.00 uur. Zaal open: 19.00 uur.

Dinsdag 25-09: Hollandse avond met DJ Red Devil. Het is inmiddels een begrip: De Hollandse Avond in De Zaak. DJ Red Devil knalt er gelijk in na het vuurwerk. Knetterende hits worden het publiek in geslingerd. Nederpop en Hollandse muziek op zijn best, vol verve gebracht door deze bekende feest-dj. Het is de avond vol hits in je moerstaal. Denk aan je Hollandse/oranje feest-outfit voor deze avond. Gek is ons niet gek genoeg… Feesten kunnen we allemaal. Mag het licht uit? Aanvang 21.15 uur, toegang gratis.

Woensdag 26-09: The Discotrain. Hits uit de jaren 70, 80 en 90. Het is een niet weg te denken avond in de feestweek. De grote reünie van de regio. Iedereen ziet elkaar weer tijdens dit feest der herkenning. Met de beste discohits en uitstapjes naar toppers van andere jaren. Glitterbollen, gespecialiseerde dj's – hier trekken we alles voor uit de kast. Gast-dj's Nick en Raymond nemen iedereen mee terug in de tijd. Kennen jullie deze nog?! Aanvang 21.00 uur, toegang gratis. 

Donderdag 27-09: Lisse To The Music met DJ Bert en anderen. Draverijfeest van 11.00 uur tot...? Met aan het eind van de middag wederom Lisse To The Music. Dit keer met DJ Bert en saxofonist. Deze geweldige act brengt een breed repertoire ten gehore. Dit muzikale duo zorgt voor topentertainment. We sluiten spetterend af met twee extra dj's die elk publiek weten te vermaken: we willen nooit meer naar huis… Aanvang 11.00 uur, live-optreden eind van de middag, toegang gratis.

Uit de krant