Ontspannen filmavond over de kracht van mindfulness | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pixabay

Ontspannen filmavond over de kracht van mindfulness

Bewust Bollenstreek organiseert op maandag 20 mei wederom een bijzondere filmavond bij Floralis in Lisse. Dit keer de wonderlijke documentaire "Walk with me", met verstillende beelden en achtergronden van mindfulness en de boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh, die mindfulness naar het Westen bracht. Treed binnen in een wereld van bewustwording. Een aanrader voor wie meer ontspannen wil leven en daarbij nieuwsgierig is naar wat mindfulness hierin kan betekenen.

De film start om 20.00 uur met voorafgaand een mindfulnessoefening door Sabina Huurneman van Mindfulness Hillegom. Men kan elkaar vanaf 19.00 uur ontmoeten in de foyer. Daar is een kleine markt, waar je informatie kunt krijgen over yoga, mindfulness en meditatie in de Bollenstreek. Ook na de film is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over hoe we meer ontspannen zouden kunnen leven én hoe dat zou zijn. Kaarten á € 12,50 zijn te reserveren via Floralis. Ter plekke kunnen kaarten ook aan de kassa gekocht worden.

Bewust Bollenstreek is een groeiend netwerk van meer dan 160 professionals in de Bollenstreek met een missie: het bevorderen van een bewuste, gezonde, duurzame en prettige samenleving in de Bollenstreek. De lezingen, filmavonden en informatiemarkten van Bewust Bollenstreek zelf bieden een ontmoetingsplaats voor wie bewuster wil leven in de Bollenstreek. Voor meer informatie: www.bewustbollenstreek.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>