Afbeelding
Foto: pr

Jongeren organiseren een wasstraat voor het goede doel

Algemeen Goede doelen

WASSEN • Het parkeerterrein voor De Greef  transformeert dinsdag 2 juli in een wasstraat voor het goede doel. Jongeren van het Jongerenwerk Lisse zullen hier auto's, fietsen en honden wassen om sociaal werkers Johan en Niels op weg te helpen met hun fietstocht van Parijs naar Barcelona, waarbij zij geld inzamelen voor Villa Pinedo.

Johan en Niels van Stichting Welzijnskwartier vertrokken vrijdag 28 juni om van Parijs naar Barcelona te fietsen. Hiermee zamelen zij geld in voor Villa Pinedo. Villa Pinedo is de plek voor kinderen van gescheiden ouders. Hier kunnen zij hun gevoelens en gedachten met ervaringsdeskundige van rond hun eigen leeftijd (14-26 jaar) delen. Dit kan zowel voor, tijdens als na de scheiding.

Stichting Welzijnskwartier stimuleert dat mensen actief meedoen en mee kunnen blijven doen aan de samenleving ongeacht hun leeftijd, achtergrond of beperking. Het bevorderen van de zelfredzaamheid van kwetsbare groepen en personen staat daarbij voorop.

Johan en Niels willen een mooi bedrag voor Villa Pinedo bij elkaar fietsen en daarvoor hebben zij uw hulp hard nodig. De jongeren gaan intussen hard aan de slag met de wasstraat om bij te dragen voor Villa Pinedo. Voor een schone auto, fiets en hond kunt u dinsdag 2 juli tussen 15.30 en 17.30 uur in ruil voor een kleine donatie terecht bij het Jongerenwerk Lisse in de Greef, Ruishornlaan 21.

Meer informatie over de fietstocht en donaties vindt u op www.geef.nl/nl/actie/fietsen-naar-barcelona-met-johan-niels/donateurs

Uit de krant