Afbeelding
Foto: pixabay

Gratis energiescan voor bedrijven in gemeente Lisse

Zakelijk

Gemeente Lisse wil energiebesparing bij bedrijven stimuleren.  Hiervoor is een budget van  € 20.000,- beschikbaar gesteld om samen met de Omgevingsdienst West-Holland aan bedrijven kosteloos een energiescan aan te bieden.

Duurzaam ondernemen biedt volop kansen en genereert een hogere toekomstwaarde. Om energie-efficiënt te ondernemen helpt de gemeente bedrijven om hun energieverbruik in kaart te brengen. Bij een energiescan komt adviesbureau Klimaatroute bij u langs en brengt samen met u uw huidige energiesituatie in kaart. De energiescans geven inzicht in haalbare en betaalbare energiebesparende maatregelen. De ervaring leert dat er gemiddeld 30% bespaard kan worden op de energierekening!

Aanmelden
Wilt u ook bewustere keuzes maken in uw bedrijf en daarnaast energie en geld besparen? Is uw bedrijf gevestigd in de gemeente Lisse  en is uw energieverbruik per jaar lager dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas? Dan kunt u in aanmerking komen voor een gratis energiescan.

U kunt zich aanmelden via het digitale aanmeldformulier dat staat op www.odwh.nl. De Omgevingsdienst beoordeelt vervolgens namens de gemeente uw aanvraag. De gemeente betaalt de kosten van deze scans voor de eerste bedrijven die zich aanmelden. Er is een beperkt budget, dus OP=OP!

Voor meer informatie over de energiescans, kijk eens op: www.odwh.nl. Heeft u toch nog vragen, neem dan contact op met Team Duurzaamheid, Omgevingsdienst West Holland via duurzaam@odwh.nl of via het nummer 071- 4083300.

Uit de krant