Beeld ter illustratie
Beeld ter illustratie Foto: Pixabay

Chinese maaltijd in de Beukenhof

Algemeen Senioren

Het InloopCafé De Beukenhof is voor Lissese senioren geopend op dinsdagen, donderdagen en vrijdagen van 09.30 tot 12.00 uur.

U kunt er sociale contacten aanhalen met andere bezoekers en/of de gastvrouwen. Desgewenst kunt u deelnemen aan veel creatieve activiteiten, zoals kaarten maken, enz. Ook de biljartzaal is geopend voor een 'kletsie en een ketsie'. De entree is gratis!

Onder het motto "Samen eten is het nieuwe ontmoeten!' worden ook regelmatig avondmaaltijden geserveerd. Op vrijdag 4 oktober 2019 is er in De Beukenhof, Eikenlaan 2a, een Chinees buffet verzorgd door Oriëntal Restaurant China City, Vivaldistraat 33a uit Lisse. Het menu zal bestaan uit babi pangang, foe yong hai, tjap tjoy, kip in zwarte bonensaus, saté, twee miniloempia's, nasi of bami. De kosten zijn 9,50 euro per persoon, dit is inclusief één drankje en koffie/thee ter afsluiting. De zaal is open vanaf 17.00 uur het buffet begint om circa 17.30 uur.

Aanmelden vooraf is noodzakelijk. Dit kan op donderdag 26 september 2019 vanaf 10.00 uur via telefoon 0252-414927. Het aantal plaatsen is beperkt

Uit de krant