Winnaars feestweekwedstrijden feesten nog even verder | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
In een lekker herfstzonnetje genieten de winnaars van alle aandacht én van hun prijzen.
In een lekker herfstzonnetje genieten de winnaars van alle aandacht én van hun prijzen. (Foto: Esther Akerboom)
Feestweek

Winnaars feestweekwedstrijden feesten nog even verder

Tijdens de feestweek was er een aantal wedstrijden waarmee leuke prijzen vielen te winnen. De winnaars van de fotowedstrijd en van de flappentapper bij de opening van de kermis mochten die afgelopen zaterdag bij speeltuinvereniging Marijke in ontvangst nemen.

Door Esther Akerboom

Voor alle kinderen van wie de namen door de flappentapper waren getrokken was het erg spannend, want er lagen pakjes met namen op hen te wachten. Het toeval wilde dat er twee broertjes en twee zusjes tussen de winnaars zaten. Van groot naar klein kregen de kinderen hun pakje en na afloop werden deze gezamenlijk uitgepakt. De gelukkigen waren Jess Mets, Mia Oldenhage, Stan Duijs, Lucas Tukker, Robin vd Hulst, Evy Roodenburg, Lucas vd Lee, Sam Tukker, Noa Roodenburg en Jasper Parlevliet.

De fotowedstrijd was dit jaar goed gemaakt, want er waren wel 50 goede inzendingen. Luc Brocken, die de wedstrijd organiseerde in samenwerking met René Stembert die de foto's in zijn archief heeft, reikte de prijzen uit. De foto's van de geschiedenis van de harddraverij, met jaartal, de activiteit en een letter. Met alle letters was een slagzin te maken. Uit alle goede inzenders werden de volgende winnaars getrokken: Mylène van der Aart, Fabiënne Mens, M. van Grieken, Roan van den Berg en Guusje Schoone. Zij ontvingen een waardebon van 50 euro die ze in Dorpshart Lisse kunnen besteden.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>