Dialoogtafel Kwadraad en WelzijnsKompas in De Bolster | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Met elkaar praten over ontmoeting en eenzaamheid om zo eenzaamheid te bestrijden.
Met elkaar praten over ontmoeting en eenzaamheid om zo eenzaamheid te bestrijden. (Foto: pixabay)

Dialoogtafel Kwadraad en WelzijnsKompas in De Bolster

In het kader van het Jaar Vol Ontmoeting organiseren Kwadraad en WelzijnsKompas op donderdag 12 december een dialoogtafel in De Bolster, Grachtweg 24.

Het thema is 'Aanpak een aanbod ontmoeting en eenzaamheid'. Iedereen is van harte welkom om van 14.30 uur tot 17.00 uur deel te nemen aan de dialoogtafel en mee te praten over ontmoetingen en eenzaamheid. Joël Schijveschuurder, werkzaam bij Kwadraad verzorgt de inspirerende introductie waarin hulpverlening en eenzaamheid centraal staan. Dionne Scheepmaker, werkzaam bij WelzijnsKompas, kan iedereen informeren over het aanbod, gericht op ontmoeting.

WelzijnsKompas startte oktober vorig jaar een zoektocht naar organisaties/groepen inwoners die een dialoogtafel willen organiseren om ontmoeting en eenzaamheid bespreekbaar te maken. Inmiddels zijn er meer dan 20 dialoogtafels georganiseerd; met groot succes! Tijdens een dialoogtafel gaan maximaal 8 personen met elkaar in gesprek. samen met een gespreksbegeleider.

Aanmelden kan tot 10 december bij Dionne Scheepmaker, d.scheepmaker@welzijnskompas.nl / 0252 – 757 100, tussen 09.00 en 12.30 uur. Deelname is gratis, net zoals het kopje koffie en thee.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>