Een groep van 70 personen deed mee aan de Bewuste Wandeling.
Een groep van 70 personen deed mee aan de Bewuste Wandeling. Foto: pr

Krachtig begin voor Bewust Bollenstreek

Algemeen

Er waren afgelopen zondag maar liefst 70 deelnemers aan de Bewuste Wandeling, die het netwerk Bewust Bollenstreek organiseerde. Een ongekend hoge opkomst voor deze maandelijkse wandeling, met dit keer het thema 'Jouw intenties voor 2020'.

Onder begeleiding van natuurcoach Petra Meiburg werden de deelnemers aangezet om na te denken over wat zij verlangen voor het komende jaar. Er werd gepraat, maar ook in stilte gewandeld en er werd gebruikgemaakt van de symboliek uit de natuur. Aanwezige zanger Dennis Kivit zong in het Keukenhofbos spontaan een lied over 'het verlangen dat in iedere man en vrouw zit'. Onder het genot van koffie en thee in de sfeervolle Hofboerderij werd geanimeerd nagepraat, waarna de wandelaars vol inspiratie huiswaarts keerden.
Het netwerk Bewust Bollenstreek verheugt zich over de bezoekersaantallen van haar evenementen, zoals de wandelingen, maar ook de filmavonden en lezingen. Angela Roelen (inspirator): "Mensen zijn in deze tijd op zoek naar inspiratie, bezinning misschien ook wel, en het is daarbij fijn om anderen te ontmoeten."
Petra Meiburg, die de wandeling dit keer begeleidde, is nog steeds een beetje beduusd, maar vooral ook heel blij over de grote opkomst. Beide dames kijken terug op een krachtig begin voor Bewust Bollenstreek.

Volgende wandeling
Zondag 2 februari is de volgende Bewuste Wandeling; deze zal in het teken staan van de liefde. Voor meer informatie hierover en over de andere activiteiten van het netwerk kan men terecht op de website www.bewustbollenstreek.nl

Uit de krant