Gun Fietsmaatjes een Appeltje van Oranje | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Koning Willem-Alexander bezocht Fietsmaatjes in Warmond en was zeer te spreken over het initiatief.
Koning Willem-Alexander bezocht Fietsmaatjes in Warmond en was zeer te spreken over het initiatief. (Foto: Fietsmaatjes)

Gun Fietsmaatjes een Appeltje van Oranje

Er bestaan landelijk al diverse stichtingen Fietsmaatjes, zoals in de gemeente Teylingen (waar koning Willem-Alexander vorig jaar het project in Warmond bezocht), Amstelveen en Hillegom-Lisse.

Fietsmaatjes.NL maakt nu kans op een Appeltje van Oranje, bestaande uit een bronzen beeld, gemaakt door prinses Beatrix en een geldbedrag van 15.000 euro. Nog tot en met 15 januari kan het Nederlands publiek stemmen op 38 projecten, waaronder dus Fietsmaatjes.NL. Via www.appeltjevanoranje.nl/projecten/fietsmaatjesnl kun je op Fietsmaatjes stemmen. Koningin Máxima reikt op 23 mei de Appeltjes van Oranje uit aan de drie beste maatjesprojecten. Stemmers maken kans op een uitnodiging voor de uitreiking.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>