Of je nu jong of oud bent: het is belangrijk om mentaal en fysiek gezond te blijven.
Of je nu jong of oud bent: het is belangrijk om mentaal en fysiek gezond te blijven.

Ga uit je bol tijdens de ‘Ik doe mee’-weken in de hele regio

Zorg & Welzijn

Vanuit het project ‘Ik doe mee’ worden in samenwerking met diverse welzijnsorganisaties uit de Duin- en Bollenstreek van 28 februari t/m 12 maart, de ‘Ik doe mee’weken georganiseerd.

Inwoners kunnen in die periode kennismaken met diverse activiteiten die er in de omgeving te doen zijn. Verenigingen, wandelgroepen, buurthuizen en organisaties bieden in deze periode gratis activiteiten voor volwassenen. Hiermee willen zij - naast de vele initiatieven voor kinderen en jongeren - ook aandacht besteden aan activiteiten voor volwassenen.
Projectleider Natalia Warmerdam: “Als je ouder wordt, veranderen je prioriteiten vaak. Tijd voor jezelf, leuke dingen doen of even lekker gek doen is echter ook belangrijk om mentaal en fysiek gezond te blijven. Dat stopt niet als we ouder worden, dat hebben we dan nog steeds nodig.”

Spelen en genieten
Met deze ‘Ik doe mee’-weken is er voor de inwoners uit de Duin- en Bollenstreek weer volop tijd om te spelen, te ontdekken en te genieten. Deze weken worden meerdere keren per jaar georganiseerd en bieden iedere keer een ander programma. Er zijn namelijk veel leuke activiteiten en initiatieven in de Duin- en Bollenstreek waar mensen aan kunnen meedoen.
Weten wat er tijdens deze weken te doen is? Of heb je een leuke activiteit voor tijdens de ‘Ik doe mee’-weken? Kijk dan op www.welzijnskompas.nl/doemee of neem contact op met Natalia via n.warmerdam@welzijnskompas.nl of 0252 - 757100.

Uit de krant