Logo lissernieuws.nl
Inwoners van Lisse konden 3 mei gratis naar Keukenhof. Bijna 5.000 van hen deden dat en genoten van het kleurrijke park.
Inwoners van Lisse konden 3 mei gratis naar Keukenhof. Bijna 5.000 van hen deden dat en genoten van het kleurrijke park. (Foto: pr)
Keukenhof

Bijna 5000 Lissers naar de Keukenhof Lissedag

Het stond al twee jaar op de planning, maar dinsdag was het dan eindelijk zover: de Keukenhof Lissedag. Alle huishoudens in Lisse waren uitgenodigd om naar Keukenhof te komen. Bijna 5.000 Lissenaren maakten gebruik van het aanbod en genoten van het bloemenpark.

Bewoners uit Lisse kregen op 3 mei gratis toegang tot het bloemenpark. “Gelukkig bezoeken veel inwoners uit Lisse Keukenhof jaarlijks. Velen hebben zelfs een lentepas en komen regelmatig. Toch zijn er ook die er nog nooit geweest zijn en dat is jammer”, geeft Keukenhof-directeur Bart Siemerink aan. “We mogen allemaal trots zijn op onze bollenvelden en op de aantrekkingskracht die Keukenhof wereldwijd heeft”.

Bijna 5.000 inwoners van Lisse genoten op 3 mei van de bloemenpracht in het park. Het was bovendien een middag vol ontmoetingen tussen dorpsgenoten.
De Keukenhof Lissedag is een van de uitwerkingen van het convenant tussen Keukenhof en Gemeente Lisse. Andere voorbeelden van projecten waarin wordt samengewerkt zijn het opknappen en onderhouden van de fleurige rotondes langs de randweg, groenonderhoud langs de wegen rond Keukenhof en de kleurrijke bloembakken in het centrum van Lisse.

Meer berichten