Eva van der Bent tussen bloemen en kado's tijdens de opening van haar lunchroom Evi Deli.
Eva van der Bent tussen bloemen en kado's tijdens de opening van haar lunchroom Evi Deli. Foto: Caroline Spaans

Lunchroom Evi Deli opent deuren op ‘t Vierkant

Algemeen

Op ‘t Vierkant, aan de Heereweg 218 in Lisse opende Eva van der Bent vrijdag haar lunchroom Evi Deli.Deze 23-jarige horecatijger is supertrots op haar lunchroom die ze samen runt met haar vriend Bas.

In de afgelopen maanden hebben ze samen met familie en vrienden keihard gewerkt om op 16 maart de deuren open te kunnen doen, met een prachtig resultaat. Het knusse en uitnodigende terras leidt via de entree naar de sfeervolle ruimte met een trendy erkerbank bij het raam. 

Coole details en warme kleuren maken van deze lunchroom een unieke plek. Tijdens de opening waren ook horeca-collega’s van omringende bedrijven aanwezig, die Eva en Bas succes wensten met hun mooie zaak. Eva was zichtbaar ontroerd met de grote opkomst, kado’s en felicitaties: ‘Ik dank iedereen die meegewerkt heeft om deze droom waar te maken!’

Evi Deli is dagelijks open van 8.00 uur tot 18.00 uur voor ontbijt en lunch (in het Keukenhofseizoen gesloten op zondag). Het menu is geïnspireerd op eenvoudig en eerlijk koken met verse en duurzame ingrediënten. 

Bezoekers kunnen natuurlijk ook genieten van een lekkere latte macchiato met keuze uit dagelijks vers gebak. De wijnen op de kaart zijn speciaal geselecteerd en zeker het proberen waard.

Check Evi Deli op Instagram via @evideli.lisse, of op de website www.evideli.nl.

Uit de krant