De inschrijving voor Hollen door de Bollen is weer gestart. | Foto: pr
De inschrijving voor Hollen door de Bollen is weer gestart. | Foto: pr

Achtste editie Hollen door de Bollen

Algemeen

Over vier weken is het weer zover. Het kleurrijke hardloop- en wandelevenement Hollen door de Bollen. De inschrijving is open en het is elke stap die telt, ook die van jou.

Achter de schermen wordt veel werk verzet om dit grote evenement veilig en soepel te laten verlopen. Het wordt weer een gezellige dag met goede verzorging, entertainment op het terrein en langs de route.

De organisatie is in handen van Roparun Team Bollenstreek en de opbrengst komt voor 100 procent ten gunste van de Stichting Roparun, financiële steun aan doelen en projecten voor palliatieve zorg voor kinderen en volwassenen met kanker.

150 vrijwilligers

Het evenement wordt gedragen door zo’n 150 vrijwilligers. Hollen door de Bollen is trots op het feit dat ze elk jaar weer op hun steun mogen rekenen. 

Met een deelnemersveld van ca. 2.000 hardlopers en wandelaars is veiligheid een heel belangrijk onderdeel. Het parcours voor de hardlopers en wandelaars tot 10EM is geheel afgezet en wordt door gecertificeerde verkeersregelaars bewaakt.

De inschrijving is open en inschrijven kan op www.hollendoordebollen.nl Hier is ook alle informatie en de gratis parkeerkaart te vinden. Bestel meteen dat unieke shirt mee. Ook die opbrengst komt voor 100 procent ten gunste van de Roparun.

Uit de krant