Afbeelding

Lezing over liefde en relaties in de bieb

Cultuur Kort nieuws

Lisse • In het kader van 'Op het Podium-zondagen in Lisse' geeft levenscoach Angela Roelen in de bibliotheek aan de Koninginneweg 79A een interactieve lezing over liefde en relaties.

Liefde is niet wat een ander doet of laat. Liefde is groter dan dat. Liefde stelt geen grenzen. Liefde overkomt je. Liefde is onvoorwaardelijk. Er wordt gezegd dat je eerst van jezelf mag leren houden, voordat je van een ander kunt houden? Maar is dat zo? En als je van jezelf houdt, heb je dan nog wel iemand nodig? Wat zit er tussen jou en de (zelf)liefde? Wat maakt het soms zo moeilijk om liefde in ons leven toe te laten? Op deze intieme zondagmiddag in januari wikt en weegt levenscoach Angela Roelen. Zij neemt de luisteraar mee op de reis van de liefde. Zij heeft van de liefde haar werk gemaakt met haar praktijk LiefdeWerk, met maar één doel: de liefde weer doen stromen. 
De lezing is gratis toegankelijk en duurt van 14.00 tot 15.30 uur. De vestiging Lisse is van oktober tot april op zondag open van 12.00 – 16.00 uur. Meer informatie en de agenda: www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Uit de krant