Logo lissernieuws.nl
<p>Het theaterseizoen gaat weer van start.</p>

Het theaterseizoen gaat weer van start.

(Foto: pixabay)

Aftrap nieuw seizoen Theater Floralis

  Cultuur

Stichting Theater Floralis opent maandag 13 september om 20.00 uur het nieuwe theater seizoen met niemand minder dan cabaretier Martijn Koning. 

Martijn is op zijn best in een zaal als die in Lisse. Met zijn gloednieuwe voorstelling ‘Koning van de Toekomst’ kun je rekenen op een hilarisch avondje interactieve stand-upcomedy, boven op de actualiteit. Hij blikt onder andere terug op de gedwongen pauze tijdens de coronaperiode. Voor een stuiterbal als Martijn Koning is dat iets totaal tegennatuurlijks. Hij is dolblij dat hij weer op tour gaat!

De volgende middag, dinsdag 14 september om 15.00 uur, brengt Hans Croiset met zijn zoon Julien het toneelstuk ‘Beneden de Rivieren’. Zij hebben zelf een beperkt aantal theaters in Nederland geselecteerd waar zij deze voorstelling spelen. Het verhaal gaat over een zoon die op het punt staat de as van zijn vader uit te strooien in diens tuin. Plotseling loopt een geestverschijning van zijn vader de tuin in. Het gesprek dat volgt is een genadeloze afrekening over en weer; of misschien ook een poging tot verzoening? 

Theater Floralis heeft een divers programma samengesteld en kijkt er enorm naar uit om van start te gaan. Voor ieder wat wils met comedy, oudejaarsconferences en muziekvoorstellingen. Tickets en info kunt u vinden op www.FloralisLisse.nl/theater.

Meer berichten