Logo lissernieuws.nl
<p>Gebruik al je zintuigen bij je bezoek aan de Heemtuin Lisse.</p>

Gebruik al je zintuigen bij je bezoek aan de Heemtuin Lisse.

(Foto: pr)

Zet je zintuigen op scherp in de Heemtuin Lisse

  Duurzaam & Groen

Op zondagmiddag 10 juli kunnen de zintuigen worden getest in de Heemtuin Lisse. Kom zien, ruiken, voelen, horen en proeven!

Van bloemen en planten wordt vooral genoten door ze goed te bekijken en eraan te ruiken. In de Heemtuin worden deze middag de andere zintuigen erbij gebruikt. Zoals het gehoor en de tastzin. Maar ook het proeven van allerlei dingen die in de natuur voorkomen. Lekker of niet zo lekker? Kom het vooral eens ervaren! Een leuk thema voor het hele gezin. De tuin is 10 juli geopend van 14.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Je vindt de Heemtuin aan het Heempad tussen de Don Boscostraat en de 1e Poellaan. 

Woensdag- en vrijdagochtend
De Heemtuin is ook op andere momenten geopend, namelijk de woensdag- en de vrijdagochtend! Op die momenten wordt er door de vrijwilligers in de heemtuin gewerkt. U kunt dan gerust binnenlopen voor een wandeling langs de verzameling inheemse bloemen en planten, of om een potje natuurzuivere honing te kopen - zolang de voorraad strekt - van onze eigen honingbijen. En wie weet vindt u er wel dat ene plantje waar u al zo lang naar op zoek was. Of misschien vindt u het wel leuk om in de heemtuin te komen helpen? Ook dan zien wij u graag, om u te vertellen wat de vrijwilligers allemaal doen en wat er nog meer in de tuin gebeurt. Voor meer informatie zie de website: heemtuinlisse.webs.com.

Meer berichten