Lid worden van AV De Spartaan? Dit is het moment! | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pr
Sport

Lid worden van AV De Spartaan? Dit is het moment!

  Verenigingen

Mensen trokken massaal de hardloop- en wandelschoenen aan toen de maatregelen vanwege het coronavirus werden ingevoerd. Nu er weer meer vrijheid is wil men het sporten en bewegen graag volhouden. Aansluiten bij een vereniging is een goed idee om dat te bereiken. Volgens voorzitter Paul Stelder van Atletiekvereniging De Spartaan in Lisse zijn er nog meer goede redenen om nu lid te worden van ‘zijn’ club.

“AV De Spartaan is een gezellige en sociale vereniging. Door in groepsverband te trainen, onder begeleiding van gediplomeerde trainers, werk je aan je conditie, je gezondheid en een betere looptechniek. Heb je een doel voor ogen, bijvoorbeeld een 10 km in 50 minuten lopen, dan kan een trainer jou adviseren. De diversiteit aan trainingen, zoals duurlopen, intervaltraining en trailrunning, op de atletiekbaan, op de weg en in het duin, zorgen voor plezier in het lopen en verbetering van jouw snelheid en kracht. Of je nou starter bent of een ervaren loper: er is binnen De Spartaan altijd een niveaugroep waarin jij je thuis voelt.”

Gratis meetrainen
Je kunt altijd vier weken gratis meetrainen om de vereniging en de trainingen te ervaren, voordat je besluit lid te worden. Paul Stelder geeft aan dat dit wel echt het moment is om lid te worden. “Alle nieuwe leden in 2020 ontvangen een mooi AV De Spartaan hardloopshirt. Maar bovenal doe je jezelf een plezier door lekker in groepsverband te gaan sporten!”

Regels
Vanwege de coronamaatregelen gelden er bij AV De Spartaan natuurlijk enkele regels. “We trainen veilig op 1,5 meter afstand, in kleine groepen en in de buitenlucht. Indoor kracht- en cardiotraining in onze sportzaal is hopelijk binnenkort weer mogelijk.”
Ga naar de website van AV De Spartaan voor meer informatie: www.avdespartaan.nl/ledenactie

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>