Leven met een chronische ziekte: welke impact heeft dat en hoe kun je je partner, familielid of vriend daarin steunen?
Leven met een chronische ziekte: welke impact heeft dat en hoe kun je je partner, familielid of vriend daarin steunen? Foto: pr

Lunch & Leer-bijeenkomst voor mantelzorgers en vrijwilligers over 'Leven met een chronische ziekte'

Zorg & Welzijn

ZORG • Lekker lunchen en tegelijkertijd iets leren over de zorg voor uw naaste. Dat kan op de Lunch & Leer-bijeenkomst van Marente op dinsdag 16 april van 12.00 tot 14.00 uur. En uw naaste? Wij ontvangen hem of haar ook met een passende lunch, zodat u ontspannen aan de bijeenkomst kunt deelnemen. Er wordt rekening gehouden met dieetwensen. Het thema is 'Leven met een chronische ziekte'.

Welke invloed heeft een chronische ziekte op het dagelijks leven van u en uw naaste? Welke rol speelt voeding bij een chronische ziekte? Zijn er aanpassingen in het voedingspatroon nodig? Wat zijn fabels en wat zijn feiten? Ook vertelt de ergotherapeut over de verschillende hulpmiddelen die in te zetten zijn. U krijgt handige tips rondom de verzorging van uw naaste en informatie over de ontwikkelingen met betrekking tot leven met een chronische ziekte.

De Lunch en Leer bijeenkomst wordt gegeven door professionals van Marente. De bijeenkomst is op 16 april van 12.00 tot 14.00 uur in Bernardus Sassenheim.

Aanmelden kan tot 2 april  tijdens kantooruren bij Ledenservice Marente via telefoonnummer 071 409 32 23.

Uit de krant