Expositie met foto's en glas in de bieb | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pr.
Kort nieuws

Expositie met foto's en glas in de bieb

Lisse • De hele maand juni exposeert Dirk van Egmond zijn foto's in de bibliotheek (Koninginneweg 79A). Anita van Vliet laat haar werk zien in de kleine vitrine van de bibliotheek.

Dirk van Egmond is geboren en getogen in Katwijk en heeft al heel veel moois vast mogen leggen in onze prachtige provincie. Strand, natuur en steden zoals Leiden zijn zijn favoriete onderwerpen. Tien jaar geleden begonnen met exposeren en het verkopen van mijn foto's op canvas en aluminium, wat gegroeid is tot mijn werk.

Glasfusen

De Hillegomse Anita van Vliet maakt zelf sieraden en cadeauartikelen van glas. De hangers maakt ze aan de hand van glasfusen: glas dat dat bij 800 of 900 graden in de oven is gesmolten en a het afkoelen wordt het verwerkt tot sieraad. Daarnaast maakt ze artikelen met de Tiffany techniek. Dit wordt vaak verwisseld met glas in lood. Bij Tiffany zijn de naden veel dunner, sluit het glas nauwer aan en moet ook veel preciezer worden verwerkt.

De expositie is te bezoeken tijdens de reguliere openingstijden van de bibliotheek Lisse.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>