Zwemmers bij de Waterkanten steunen Maarten van der Weijden | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Zwemmers bij Sportcentrum De Waterkanten sponsorden de Maarten van der Weijden Foundation.
Zwemmers bij Sportcentrum De Waterkanten sponsorden de Maarten van der Weijden Foundation. (Foto: pr)

Zwemmers bij de Waterkanten steunen Maarten van der Weijden

GOEDE DOELEN • Maarten van der Weijden sprong vrijdag 21 juni in het Friese water om zijn elfstedentocht te zwemmen. Sportcentrum De Waterkanten opende ook haar deuren en haalde met de bezoekers ruim 300 euro op voor de Maarten van der Weijden Foundation.

Om 18.00 uur stonden de eerste bezoekers al klaar om het water in te duiken. Zij doneerden allen 11 euro om vervolgens de symbolische afstand van 1100 meter te gaan zwemmen. Elke bezoeker kreeg een eigen knipkaart met de elf Friese steden erop. Na elke vier banen kreeg je een knipje als bewijs van doorkomst. Zo zwommen alle bezoekers langs de elf steden en kregen zij na het volbrengen van hun elfstedenzwemtocht een oorkonde van deelname.

Het landelijke bedrag is ten tijde van het schrijven van dit bericht nog niet bekend, maar de tussenstand staat op 1,4 miljoen euro. Een verbetering van het bedrag van vorig jaar.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>