Afbeelding
Foto: pr

Velocity Ladies Lisse rijden weer elk weekend

Verenigingen Sport

Vrouwenwielervereniging Velocity Ladies in Lisse beleefde zaterdag 27 februari haar eerste rit van het seizoen 2021. Geheel volgens de geldende coronamaatregelen fietsten er in totaal 20 vrouwen in tweetallen een route van 50 kilometer. Onderweg konden de leden zich even kort opwarmen aan een koffie-to-go en een stuk versgebakken appeltaart, om zo in een ontspannen sfeer hun eerste Velocity-kilometers te voltooien.

Na een lange periode van niet samen kunnen fietsen door de geldende coronamaatregelen was het heerlijk om weer in tweetallen in clubverband te kunnen rijden. “Ondanks dat je in duo’s fietst heb je toch dat gezellige groepsgevoel, omdat je met zijn allen op dezelfde dag dezelfde route fietst!”, zegt Chrissy van Rijn enthousiast. Ook initiatiefneemster Manon Zuurmond is blij dat er weer clubritten georganiseerd worden: “Om al die blije gezichten te zien die langs de koffie-to-go kwamen, dat doet zo goed! De paarse-aqua vrouwen van Velocity fietsen weer!”
Niet alleen in Lisse ging Velocity Ladies feestelijk van start. Ook in Eindhoven en Den Bosch reden de fietsvrouwen hun eerste clubkilometers. “De meiden geven zich op via een formulier voor de rit, waarna wij ze koppelen aan een ander lid. Zo leer je elkaar toch weer een stuk beter kennen, wat het fietsen in duo’s ontzettend leuk maakt”, zegt Manon.
Vanaf nu zal Velocity Ladies weer ieder weekend fietsen, afwisselend op zaterdag of zondag. Nieuwsgierig wanneer de volgende rit is? Kijk dan op https://www.velocityladies.nl/velocity-lisse/.

Uit de krant