Logo lissernieuws.nl
<p>De KNRB heeft de Crazy 22 bedacht: 22 leuke opdrachten die de jeugd maar al te graag uitvoert. Zoals lesgeven aan de oudste leden.</p>

De KNRB heeft de Crazy 22 bedacht: 22 leuke opdrachten die de jeugd maar al te graag uitvoert. Zoals lesgeven aan de oudste leden.

(Foto: pr)

Challenge voor jeugd roeivereniging Iris

  Verenigingen

Roeivereniging Iris verzorgt op donderdagavond en zondagochtend jeugdtrainingen. Soms roei je alleen en soms roei je samen. Zo ben je wel echt een team. Af en toe roeien we wedstrijden tegen andere teams. Door corona zijn dit het afgelopen jaar alleen virtuele wedstrijden geweest, maar eind september hebben we eindelijk weer een echte wedstrijd op de Amstel.

Roeien kennen we sinds deze zomer natuurlijk allemaal wel van de medailles die Nederland heeft gewonnen bij de Olympische Spelen in Tokyo. Het is dan ook supercool om te doen. Een van onze leden roeit zelfs bij het Nederlandse juniorenteam. Het seizoen 2021-22 zijn we helemaal knotsgek begonnen. Met de Crazy 22-challenge hebben we van de KNRB allemaal opdrachten gekregen waarmee we strijden tegen andere verenigingen. Via ons Instagramaccount (@roeiverenigingiris) laten we onze resultaten zien. Het gaat nu eens niet alleen om roeien maar om allerlei andere uitdagingen. Zo hangen we wervingsfolders op bij scholen in de omgeving, tekenen we ons logo met krijt op de stoep voor onze vereniging, geven we samen les aan ons oudste lid en bakken we taart voor na de training. Ook doen we allerlei gekke trucjes in de roeiboot zoals gondelen in de skiff, wat een hele smalle eenpersoonsroeiboot is en gaan we onze familieleden leren roeien. Bij elkaar zijn het 22 challenges waarmee we kans maken op het winnen van een gouden blad, een zilveren bankje of een coachclinic. Superleuk om samen met je teamleden deze grappige opdrachten te doen. Als je ook wilt komen roeien, ben je altijd van harte welkom bij ons leuke team, alle informatie vind je op onze site www.rv-iris.nl.

Meer berichten