Logo lissernieuws.nl
<p>Met dit soort kleine &#39;spelletjes&#39; worden ouders gestimuleerd hun kindje te bewegen en laat zien dat dat heel eenvoudig is.</p>

Met dit soort kleine 'spelletjes' worden ouders gestimuleerd hun kindje te bewegen en laat zien dat dat heel eenvoudig is.

(Foto: pr)

Jeugdgezondheidzorg blijft ondanks de nieuwe coronamaatregelen open

  Zorg & Welzijn

Jeugdgezondheidzorg blijft ondanks de nieuwe coronamaatregelen open en in contact. Wel zijn er bij Jeugdgezondheidzorg in het Centrum voor Jeugd en Gezin de nodige aanpassingen.

Zo vragen wij bezoekers 1,5 meter afstand te houden, dragen wij weer een mondkapje en vragen dit ook aan de ouder(s). Om genoeg afstand in onze ruimtes te houden mogen helaas broertjes en zusjes niet mee. Ook is het speelgoed voor even opgeruimd totdat het weer kan. We hopen hiermee een bijdrage te leveren aan het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus.
De inloopspreekuren blijven, maar graag hiervoor wel eerst een afspraak maken. Alle huisbezoeken en andere afspraken blijven doorgaan zonder beperkingen.

Beweging stimuleren
We hebben ook leuk nieuws. Sinds kort is gestart met bewegingstimulerende spelletjes die je als ouders kunt met jouw kind op de locaties. Op alle aankleedkussens zijn stickers te zien waarop bewegingen staan die je samen met jouw kind kunt doen. Zo blijft Jeugdgezondheidszorg er alles aan doen om ouders en hun kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling en opvoeding. Jeugdgezondheidszorg is er voor iedereen, is gratis en vrijwillig. Voor grote en voor kleine vragen.

Meer berichten