De Paraplu start weer met workshops
Logo lissernieuws.nl
Voorbeeld van een dromenvanger.
Voorbeeld van een dromenvanger. (Foto: pexels.com)
Senioren

De Paraplu start weer met workshops

  Activiteiten

De Paraplu start in 't Poelhuys aan de Vivaldistraat 4 weer met een klein aantal activiteiten, waaronder het organiseren van creatieve workshops onder leiding van Patricia de Jong.

Op het programma van vrijdag 7 augustus van 10.00 tot 12.00 uur staat het maken van een dromenvanger of windgong. Met behulp van een voorbeeld weeft u een patroon binnen een ring. Vervolgens versiert u het met kralen, veren en dergelijke, óf u maakt een prachtige windgong met behulp van kralen, touw, schelpjes, en ander materiaal. Deelnemers geven hun keuze door bij aanmelding. Deelname kost 5 euro. Dit is inclusief een kopje koffie of thee. Om organisatorische redenen en in verband met de voorschriften van het RIVM is aanmelden verplicht. Dat kan bij Lida Zoet via 0252-410331. Het aantal deelnemers bedraagt maximaal twintig. De volgende workshops zijn op 14 augustus (mandala tekenen) en 21 augustus (intuïtief schilderen). 

Extra maatregelen in verband met corona
De Paraplu houdt zich strikt aan de voorschriften van het RIVM. De voornaamste regels zijn: als u zich niet goed voelt, blijf dan thuis en meldt u af. De minimale onderlinge 1½ meter afstand tussen personen, de hygiëneregels (wij zorgen voor desinfecterende alcohol) en de verplichte reservering door deelnemers aan bijeenkomsten. Dit laatste wil zeggen dat elke deelnemer zijn of haar persoonsgegevens moet opgeven aan de organisator voor eventuele latere acties. De indeling van de zaal en het gebruik van de materialen zal ook coronaproof zijn.

Meer berichten