Vorig jaar werd Ad van Zelst nog geflankeerd door cabaretier Peter Heerschop. | Foto: pr
Vorig jaar werd Ad van Zelst nog geflankeerd door cabaretier Peter Heerschop. | Foto: pr

Sjaak Bral gastspreker op FC Lisse Veiling

Verenigingen

LISSE - Voetbalvereniging FC Lisse houdt haar jaarlijkse veilingavond op vrijdag 10 maart. De bekende Haagse cabaretier Sjaak Bral trapt de avond af.

De veiling zal in de kantine plaatsvinden met vooraf een VIP-borrel in het dorp. Er worden 300 items geveild, een gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils. Zo zijn er typische voetbalzaken zoals wedstrijdkaarten en gesigneerde shirts, maar ook diverse weekendjes weg, team-uitjes, avondjes uit naar cabaret- en muziekoptredens en vele andere kavels, zodat iedereen in de gelegenheid is om te bieden. De lijst was nog nooit zo mooi, omdat er veel met arrangementen wordt gewerkt: alle avonden uit zijn gekoppeld aan een diner en overnachting. Aan het einde van de avond wordt tot slot een scooter verloot. Sjaak Bral gaat de eerste tien items veilen.

Cabaretier/columnist/schrijver Sjaak Bral is een geboren en getogen Hagenees. Humoristisch, scherpzinnig, eigenwijs, trefzeker: een improvisatietalent dat zich in veel disciplines uitbundig manifesteert. Veilingcoördinator Hubert Habers: "Sjaak is al twintig jaar de koning van de Oudejaarsconference. Eind 2016 was hij nog te zien in Floralis. Sjaak presenteerde een paar jaar geleden de voetbalquiz in De Nachtegaal. Vanaf dat moment hebben we regelmatig contact en sponsort Sjaak ook jaarlijks de veiling van FC Lisse."

Vorig jaar was cabaretier Peter Heerschop nog te gast, zoals te zien op de foto.

Uit de krant