Dennis van der Zaal is 2500e lid Harddraverijvereniging Lisse en omstreken | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Dennis van der Zaal met de bloemen.
Dennis van der Zaal met de bloemen. (Foto: Rob vd Linden)

Dennis van der Zaal is 2500e lid Harddraverijvereniging Lisse en omstreken

De Harddraverijvereniging Lisse e.o. stuurde een bericht over de afgelopen feestweek, waarin ze de grens van 2500 leden doorbrak. Reden genoeg om dit lid in het zonnetje te zetten.

"We zeggen het vaak: zonder leden geen Feestweek! Het magische aantal van 2500 leden bereiken was dan ook een belangrijk doel. Als dit dan zover is, zou de HDV de HDV niet zijn als we dat niet 'feestelijk' onder de aandacht brengen. Afgelopen Feestweek is er weer een flink aantal nieuwe leden bijgekomen. Zo ook Dennis van der Zaal die de eervolle titel krijgt om als 2500e aan ons ledenbestand te worden toegevoegd.

Tijdens de kortebaandraverij op donderdag werd hij dan ook feestelijk verrast door een aantal HDV-medewerkers. Dennis stond er, met twee blikjes bier in zijn handen, al helemaal klaar voor op een bankje te midden van zijn vrienden. Alsof hij wist wat er ging gebeuren. Dit was het perfecte moment om hem te verrassen met confetti en een grote bos, geel en blauw gekleurde, bloemen, onder flink gejuich en geklap van zijn vrienden en andere omstanders.

"Omdat het van haar moest!", antwoordt Dennis lachend op de vraag waarom hij eigenlijk lid is geworden. Tijdens de Feestweek werd hij door HDV-medewerker Claudia Mens overtuigd dit te doen. Vervolgens zegt hij: "Maar het is ook wel mooi dat er zoveel dingen worden georganiseerd. Dus ja, ik vond het ook gewoon wel leuk."

Leden zijn voor onze vereniging heel belangrijk. Hoe groter ons ledenbestand, hoe meer sponsors onze Feestweek willen steunen. En daar bekostigen we uiteindelijk de Feestweek mee. Bovendien betekent een groot ledenbestand ook dat veel kermisexploitanten zich tijdens onze Feestweek hier willen vestigen. Dankzij de steun van onze leden kunnen wij elk jaar weer zo'n geweldige week organiseren.

We zijn erg blij dat jonge Lissers, zoals Dennis zich dan ook melden als lid van de Feestweek om onze vereniging groot te houden. Tijdens het verrassingsmoment langs de kortebaan roept Dennis zijn leeftijdsgenoten nog even op dit ook te doen, met de krachtige woorden: "Ik zou zeggen: word lekker lid!" Één van zijn vrienden kan vervolgens uiteraard niet achterblijven en wordt ter plekke nog ingeschreven...

Heb je een onvergetelijk Feestweek gehad en wil je deze ook steunen? Word dan NU lid en help, net als Dennis, om onze Feestweek zo groot en gezellig te houden zoals hij is!"
HDV Lisse e.o.

Kijk voor meer informatie op https://www.hdv-lisse.nl/

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>