Limited tour van The Renovators in De Gewoonste Zaak | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
The Renovators treden op in De Gewoonste Zaak.
The Renovators treden op in De Gewoonste Zaak. (Foto: pr)

Limited tour van The Renovators in De Gewoonste Zaak

De Gewoonste Zaak had nooit verwacht de zeldzame gelegenheidsformatie The Renovators in dezelfde opstelling nog eens live in Lisse op het podium te zien en te horen. Maar op vrijdag 18 oktober staan ze er weer.

Wat spontaan begon als vakantie-invulling onder muzikale vrienden (gitarist Hollestelle, Bakker, Rook, Vangas en De Roeck), is uitgegroeid tot een succesvolle tour. Deze rockers van het eerste uur overleefden alles: van Herman Brood tot Wild Romance en nog veel meer. Hoewel dit zijn sporen heeft nagelaten, zijn de mannen nog altijd populair. Het repertoire? Onvergetelijk. Onverwoestbare classic rocksongs die toepasselijk lijken te zijn: Real Wild Child, Honky Tonk Woman, Riding with The King.

De Gewoonste Zaak is op vrijdag 18 oktober open om 20.00 uur. Het optreden is gratis en wordt rond 21.00 uur verwacht. Kijk voor meer info op www.degewoonstezaak.nu of op Facebook.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>