Bestel mooie geraniums via Hisalis en steun daarmee de club!
Bestel mooie geraniums via Hisalis en steun daarmee de club! Foto: pr

De Hisalis Geraniumactie dit jaar volledig digitaal

Verenigingen

Hockeyclub Hisalis is deze week weer gestart met de succesvolle Geraniumactie. Na een teleurstellend 2020, toen de actie helaas niet kon doorgaan, hebben we dit jaar een digitale versie gemaakt. De jeugdleden hoeven dus niet meer deur aan deur. Wel zo fijn in deze coronatijd.

Net zoals in voorgaande jaren hoopt Hisalis weer een mooi bedrag op te halen voor de club middels de verkoop van planten. Het is elk jaar weer een win-winsituatie: de club ontvangt een bijdrage van de verkoop voor de aanschaf van materialen en de koper ontvangt mooie, kwalitatief goede planten (stekgoed!) om de tuin of het balkon op te vrolijken.
Alle jeugdleden van Hisalis dragen hun steentje bij en staan wellicht binnenkort bij u voor de ‘digitale deur’ in Hillegom, Sassenheim en Lisse. Ze hebben allemaal een link naar een persoonlijke bestelsite gekregen. Alles kan dus volledig digitaal en veilig. De beste verkopers en het best verkopende team vallen in de prijzen.
Op de verkoopsite is duidelijk te zien en te lezen om welke soort planten het gaat. Er is keuze uit geraniums (hang en sta), petunia’s en millionbells. Dit betreft stekgoed en dus geen zaaigoed, waardoor u veel langer plezier van de planten heeft.
Na het invullen van de gewenste kleuren, soorten en aantallen, wordt uw bestelling verwerkt. De verkopers halen de planten zaterdag 24 april op en zullen ze daarna bij u bezorgen. Pas dan hoeft u het bestelbedrag af te rekenen.

Niet benaderd en toch meedoen?
Bent u niet benaderd? Maar wilt u toch profiteren van deze goede kwaliteit planten en graag de club steunen? Mail dan voor 11 april naar geraniums@hisalis.nl voor een link naar de algemene verkoopsite. U dient dan op 24 april wel zelf de planten te komen ophalen tijdens onze de ophaaldag, veilig via een drive-in. Over de locatie wordt u geïnformeerd. Alvast onze dank voor alle bestellingen!

Uit de krant